AWARDS

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Jinghai was formed since 2012 by Mr Haibo Chen. With rich experience in machining parts, high-precision products and timely delivery, it has developed rapidly so far, we have three processing departments and more than 80 employees. To meet the demands of the growing production capacity, the number of equipment keeps on increasing, and more and more high-tech staffs join us.

  • 80 Staffs
  • 3/4 Axis
  • 8 YEARS
  • 24 jam Service
  • cs
  • Waca Kanggo dhewe.

    Liyane mung bisa ngomong dadi luwih. Priksa metu gallery iki foto kanggo ndeleng Jinghai saben amba.

  • csa

Apa Malah More

DO Malah More: We nampa sembarang bisnis OEM lan Potongan. Lan customer sumber layanan siji-mandeg, kalebu Design, reresik Evalution, Petik, Processing, Logistics, Customs. Sampeyan mung supaya kita ngerti dikarepake utawa idea, kita bakal nindakake karya liyane kanggo sampeyan.

Looking nerusake kanggo priksaan, lan welcome Panjenengan ngunjungi kapan. Matur nuwun.

Thanks a lot kanggo maca

Aja duwe querry sembarang? Pls ora ragu-ragu kontak us.We sing ngadeg dening kanggo ngawula.