BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Jinghai iki kawangun wiwit 2012 dening Pak Haibo Chen. Karo pengalaman sugih ing bagean mesin, produk-dhuwur tliti lan pas wektune layang, iku wis dikembangaké kanthi cepet dadi adoh, kita duwe telung departemen Processing lan luwih saka 80 karyawan. Kanggo njangkepi panjalukane para kapasitas produksi akeh, nomer peralatan tansah ing nambah, lan tenaga dhuwur-tech liyane lan liyane gabung kita.

  • 80 Staffs
  • 3/4 Axis
  • 8 pengalaman
  • 24 jam Service
  • cs
  • Waca Kanggo dhewe.

    Liyane mung bisa ngomong dadi luwih. Priksa metu gallery iki foto kanggo ndeleng Jinghai saben amba.

  • csa

Apa Malah More

DO Malah More: We nampa sembarang bisnis OEM lan Potongan. Lan customer sumber layanan siji-mandeg, kalebu Design, reresik Evalution, Petik, Processing, Logistics, Customs. Sampeyan mung supaya kita ngerti dikarepake utawa idea, kita bakal nindakake karya liyane kanggo sampeyan.

Looking nerusake kanggo priksaan, lan welcome Panjenengan ngunjungi kapan. Matur nuwun.

Thanks a lot kanggo maca

Aja duwe querry sembarang? Pls ora ragu-ragu kontak us.We sing ngadeg dening kanggo ngawula.