TENTANG KAMI

Ningbo Jinghai diwangun saprak 2012 ku Bapak Haibo Chen. Kalawan pangalaman euyeub di bagian machining, produk-precision tinggi na pangiriman timely, éta geus ngembangkeun gancang jadi jauh, urang kudu tilu departemén ngolah na leuwih ti 80 pagawé. Minuhan tungtutan kapasitas produksi tumuwuh, jumlah pakakas ngajaga kana ngaronjatna, sarta staffs tinggi-tech beuki loba gabung kami.

  • 80 Staffs
  • 3/4 Axis
  • 8 pangalaman
  • 24 jam Service
  • CS
  • Tempo Pikeun sorangan.

    Kecap ukur bisa ngabejaan pisan ka anjeun. Pariksa galeri ieu poto pikeun nempo Jinghai unggal sudut.

  • csa

Naha Komo More

DO Komo More: Urang nampi sagala bisnis OEM na ODM. Jeung customer suplai jasa hiji-eureun, kaasup Desain, clearance Evalution, Quotation, Processing, Logistik, Adat istiadat. Anjeun ukur hayu urang nyaho paménta anjeun atanapi gagasan, urang bakal ngalakukeun pagawéan sésana pikeun anjeun.

Pilari maju ka panalungtikan anjeun, sarta ngabagéakeun anjeun ngadatangan kapan. Hatur nuhun.

Hatur nuhun loba pikeun bacaan Anjeun

Dupi anjeun gaduh querry sagala? PLS ulah ragu ngahubungan us.We anu nangtung ku ngawula anjeun.